Kees Kraaiennest

Deze pagina valt onder de redactie van Kees Kraaiennest.
Kees is aan lager wal geraakt en zocht onderdak voor zijn website. Ik heb besloten om hem wat ruimte te geven op mijn website. Ik draag dus geen verantwoordelijkheid voor alle op deze pagina geplaatste wederwaardigheden. We beginnen deze website met een ingekorte levensbeschrijving van Kees Kraaiennest en laten hem hierbij aan het woord.

Kees:

Ik maakte in 1965 mijn eerste radioprogramma’s bij Radio Starline in samenwerking met compagnons Wim van der Wal en Jan Herling. Jan Herling was een illegale zendamateur en Wim van der Wal was een goed uitgeruste popmuziekkenner met bovendien een goede microfoonstem. Mijn bijdrage bestond uit het feit dat ik erg goed bekend was in de drugs-scene en dus erg creatief uit de hoek kon komen. Mijn vader was zweminstructuur bij het Oostelijk Zwembad in Rotterdam en van hem heb ik zowel de zwembadstem als de zwembadpas geleerd.
Nu ik na 56 jaar als een Fenix uit de as herrezen ben wilde ik onmiddellijk “va banque” gaan en vlogger worden. Echter is mij gebleken dat dat nog niet zo eenvoudig is. Het begrip vlogger is weliswaar niet meer gebonden aan een leeftijdscategorie, zoals bijvoorbeeld jonge jongeren, maar er gelden nog wel andere criteria waar ik aan onderhevig moet zijn om erkenning als vlogger te kunnen krijgen.

Wat is een vlogger:

  • Hij maakt dagelijks een videopresentatie
  • Hij beschrijft de wereld om zich heen d.m.v. audio en video
  • Zijn belevenissen worden via Youtube aan de wereld bekend gemaakt
  • Hij heeft bij voorkeur geen tot weinig zelfkennis
  • Hij streeft naar zoveel mogelijk volgers op Youtube

Ik wil deze eigenschappen bij mezelf nog niet volledig uitsluiten en noem mezelf derhalve voorlopig nog maar “vlogger-in-statu-nascendi” met een mogelijke doorgroei naar parttime-vlogger.
Voorlopig moet ik in ieder geval Jan Herling dankbaar zijn dat ik zijn webkanaal mag gebruiken om mijn boodschappen uit te dragen. “That’s what friends are for”.

Ik mag het eigenlijk niet zeggen want Jan, de roemruchte oprichter van het audiostation “Radio SRV” wil geen reclame op zijn publicatiemedia. Ondanks dat is hij alom tegenwoordig op Youtube en op zijn eigen website “www.janherling.nl“.

Voor mensen die geïnteresseerd zijn in geschiedenis: De betekenis van de letters SRV was: Sponsor- en Reclamevrije Radio. Radio SRV is inmiddels door gebrek aan liquide middelen failliet gegaan.

En de rest is ook geschiedenis…..

Kees Kraaiennest filmt Hanneke en Maup (2019)
Bezoek aan Maup op Curacao in 2013
Beklimming Christoffelberg met Hanneke en Maup (2017)
Etentjes 2007 (o.a. feest met Pipo de Clown op De Plantage)
Etentjes 2008 en 2009

Etentjes 2010 en 2011
Etentjes 2015-2018 (Kerst 2015)

Hieronder een testgedeelte :

Scroll naar boven